UN ANY DE LA BIBLIOTECA PILARÍN BAYÉS DE VIC
A YEAR OF THE PILARÍN BAYÉS LIBRARY IN VIC


El proper dissabte 7 d'octubre 2023 farà un any de la inauguració de la Biblioteca Pilarín Bayés de Vic! Per a celebrar-ho l'Ajuntament de Vic convoca una sèrie d'actes per conmemorar aquest aniversari començant amb una roda de premsa a càrrec d’Albert Castells, alcalde de Vic; Bet Piella, regidora de Cultura i llengua; Ignasi Janer, coordinador general de la BPB i Ester Farrés, directora de la BPB.

El próximo sábado 7 de octubre de 2023 hará un año de la inauguración de la Biblioteca Pilarín Bayés de Vic! Para celebrarlo el Ayuntamiento de Vic convoca una serie de actos para conmemorar este aniversario comenzando con una rueda de prensa a cargo de Albert Castells, alcalde de Vic; Bet Piella, concejala de Cultura y lengua; Ignasi Janer, coordinador general de la BPB y Ester Farrés, directora de la BPB.

Next saturday October 7, 2023, it will be one year since the opening of the Pilarín Bayés Library in Vic! To celebrate it, the Vic City Council is calling a series of events to commemorate this anniversary, starting with a press conference by Albert Castells, mayor of Vic; Bet Piella, Councilor for Culture and Language; Ignasi Janer, general coordinator of the PBB and Ester Farrés, director of the PBB.

Un any a la Biblioteca | Dj 05 Oct 2023 11:00h

Conferència 1r aniversari Biblioteca Pilarin Bayés | Ds 07 Oct 2023 11:00h

...

 

Copyright 2010 . All rights reserved . BCQ Arquitectes