S'INAUGURA L'EXPOSICIÓ "CONSTRUÏM LA NOVA BIBLIOTECA DE VIC"
OPENING OF THE EXHIBITION "BUILDING THE NEW LIBRARY OF VIC"La nova Biblioteca de Vic cada dia més a prop de ser una realitat. La fase de projecte tot just ha acabat i aquesta exposició permetrà donar a conèixer com serà el nou equipament cultural per dintre i per fora a l'espera de veure'l finalitzat.
L'exposició "Construïm la nova Biblioteca de Vic" inaugurada el passat divendres 20 d'abril, detalla el procés iniciat fa dos anys i consta de tres parts: una primera on es poden consultar les idees arquitectòniques presentades a la primera fase del concurs, una segona amb els quatre avantprojectes finalistes i la tercera amb la proposta guanyadora realitzada per BCQ.
La inauguració va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Vic Anna Erra, les Regidores de cultura i urbanisme, i representants de Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i de la Delegació d'Osona del COAC.

The new Library of Vic every day it's closer to being a reality. The project phase has just ended and this exhibition will allow to show how will the new cultural equipment be, from the inside and the outside, waiting to see it finished.
The exhibition "We build the new Library of Vic" opened last Friday, April 20, details the process begun two years ago and consists of three parts: the first one where you can consult the architectural ideas presented in the first phase of the competition, one second with the four final draft finalists and the third with the winning proposal made by BCQ.
The opening was attended by the Mayor of Vic, Anna Erra, the Councilors of Culture and Urban planning, and representatives of the Library Service of the Diputació de Barcelona and the Osona Delegation of the Catalonia Architects Chamber COAC.

La nueva Biblioteca de Vic cada día más cerca de ser una realidad. La fase de proyecto acaba de terminar y esta exposición permitirá dar a conocer cómo será el nuevo equipamiento cultural por dentro y por fuera a la espera de verlo finalizado.
La exposición "Construimos la nueva Biblioteca de Vic" inaugurada el pasado viernes 20 de abril, detalla el proceso iniciado hace dos años y consta de tres partes: una primera donde se pueden consultar las ideas arquitectónicas presentadas en la primera fase del concurso, una segunda con los cuatro anteproyectos finalistas y la tercera con la propuesta ganadora realizada por BCQ.
La inauguración contó con la presencia de la Alcaldesa de Vic Anna Erra, las Concejalas de Cultura y Urbanismo, y representantes de Servicio de Bibliotecas de la Diputación de Barcelona y de la Delegación de Osona del COAC.


Exposició "CONSTRUÏM LA NOVA BIBLIOTECA DE VIC"
Del 20 abril al 7 de juliol 2018
COAC delegació d'Osona (Plaça del Bisbe Oliba, 2, Vic)


...

 

Copyright 2010 . All rights reserved . BCQ Arquitectes