TONI CASAMOR SPEAKER A LA TAULA RODONA 22@BARCELONA A LA FIRA IMMOBILIÀRIA INTERNACIONAL MIPIM 2017, A CANNES
TONI CASAMOR SPEAKER IN THE ROUND TABLE 22@BARCELONA AT THE REAL ESTATE INTERNATIONAL EVENT MIPIM 2017, IN CANNES


Toni Casamor intervé demà dimarts 14 de març com a speaker a la taula rodona "Why2 - 22@Barcelona" a la fira immobiliària MIPIM que tractarà sobre el projecte urbanístic del districte d'innovació del mateix nom a Barcelona, referència en la transformació urbanística i econòmica per a ciutats de tot el món.
Toni Casamor participa així en la sèrie d'actes que l'estand Barcelona-Catalonia ha programat durant la seva participació al certamen MIPIM d'aquest any que se celebra del 14 al 17 de març a Cannes.

Toni Casamor interviene mañana martes 14 de marzo como speaker en la mesa redonda "Why2 - 22@Barcelona" en la feria inmobiliaria MIPIM que tratará sobre el proyecto urbanístico del distrito de innovación del mismo nombre en Barcelona, referencia en la transformación urbanística y económica para ciudades de todo el mundo.
Toni Casamor participa así en la serie de actos que el estand de Barcelona-Catalonia ha programado durante su participación en el certamen MIPIM de este año que se celebra del 14 al 17 de marzo en Cannes.

Tomorrow Tuesday March 14 Toni Casamor participates as a speaker at the roundtable "Why2 - 22@Barcelona" at MIPIM real estate event to discuss the project of the urban innovation district with the same name in Barcelona, reference in the urban and economic transformation for cities around the world.
This way Toni Casamor joins in the series of events that the Barcelona-Catalonia stand has scheduled during his participation in the upcoming MIPIM event held this year from 14 to 17 March in Cannes.

MIPIM 2017
Palais des Festivals, Cannes, France
Tuesday March 14th, 17:00pm
Stand P-1.K50, P-1.L51


...

 

Copyright 2010 . All rights reserved . BCQ Arquitectes