TONI CASAMOR MEMBRE DEL JURAT A LA FIRA DE LA INNOVACIÓ ARCHITECT@WORK SPAIN A BARCELONA
TONI CASAMOR JUDGING PANEL FOR THE INNOVATION TRADE SHOW ARCHITECT@WORK SPAIN IN BARCELONA


Toni Casamor convidat a participar com a membre del jurat de l'exhibició a la primera edició espanyola de ARCHITECT@WORK que se celebrarà al CCIB – Centre de Convencions Internacional de Barcelona els propers 29 i 30 de Març 2017.
El que fa més especial a aquest esdeveniment és el seu concepte: donar espai a fabricants i dissenyadors únicament de productes i materials innovadors per al món de la construcció i el disseny. Aquest esdeveniment té una important traiectòria internacional i està adreçat principalment a arquitectes i disenyadors en un marc innovador i exclusiu fet a mida per al visitant.

Toni Casamor invited to be part of the judging panel of the first Spanish edition of the unique trade fair ARCHITECT@WORK to be held at the CCIB - International Convention Centre of Barcelona on 29 and 30 March 2017. 
What makes this event so special is its concept: to showcase only high-end innovative products and materials for construction and design. This succesfully international event is hosted mainly for architects and interior designers, in a set-up tailor-made for the audience.

...

 

Copyright 2010 . All rights reserved . BCQ Arquitectes