BCQ A CONSTRUMAT
El proper 19 de Maig se celebrarà en el marc de la Fira Construmat a Barcelona el Foro de Arquitectura Grandes Proyectos 2011-2012 organitzat per GRUPO VIA. BCQ Arquitectes ha estat convidat a participar entre d’altres arquitectes amb l'objectiu de presentar i descriure el desenvolupament i la consecució d'alguns dels seus principals projectes d'arquitectura en marxa en l’escenari pròxim. La idea és traslladar al públic com es va idear el projecte, les dificultats o avantatges d'execució, les inspiracions, el resultat, etc.

Els projectes que s'exposaran són el Pavelló d'esports d'Olot, obra seleccionada en diverses edicions de Premis d'arquitectura d'enguany i la Biblioteca Joan Maragall a Sant Gervasi, l'execució de la qual ha estat iniciada recentment.

Durant la part final de la jornada se celebrarà un debat moderat per José García Osorio, Director de Via Construcción, on les diferents perspectives dels ponents participants debatran questions d’interès intentant desvetllar les claus de per on anirà l’arquitectura en els pròxims anys.

Grandes Proyectos de Arquitectura
19 Maig 2011-05-10 Construmat. Fira – Gran Vía
Pabellón 4 (Sala 4.1)
Barcelona

Els projectes que s'exposaran són el Pavelló d’esports d’Olot, obra seleccionada de moment en diverses edicions de Premis d'arquitectura d'enguany i la Biblioteca Joan Maragall a Sant Gervasi, l'execució de la qual ha estat iniciada recentment.
...

 

Copyright 2010 . All rights reserved . BCQ Arquitectes